Torsdag den 21 juli, 2022.
artister presenteras löpande.

Vi utökar Sundsvalls Torgfest med ytterligare en dag och startar upp redan torsdag den 21 juli 2022. Mer fest, fler artister och en helt underbar weekend! Artister släpps löpande.

 

The Ark

Lördag den 23 juli, 2022

Ikoniska glamrockbandet The Ark återuppstår på Sundsvalls Torgfest! En kärleksfylld känslostorm kommer att svepa över Stora torget lördag den 23 juli 2022 när färgstarka frontfiguren Ola Salo gör sin stämma hörd i hits som ”It takes a fool to remain sane” och ”Calleth you, cometh I”. För att fira 20-årsjubileet av debutskivan bjuder de sex medlemmarna på en återförening som få vågat hoppas på under de tio år som gått sedan bandet bestämde sig för att sluta. En maxad upplevelse med den totala Ark-upplevelsen utlovas.

 

Lars Winnerbäck

Fredag den 22 juli, 2022

Den hyllade liveartisten Lars Winnerbäck kommer till Sundsvalls Torgfest! Winnerbäcks förmåga att fånga stora känslor med små gester som träffar precis där det känns som allra mest har fört honom rakt in i svenska hjärtan. Med 20 år av hits och ledmotiv till livets toppar och dalar i bagaget uppträder han på stora scenen fredag den 22 juli, 2022.

 

Hoffmaestro

Lördag den 23 juli, 2022

Det eviga partytåget Hoffmaestro rullar vidare med oförändrad kraft. Även om hiten ”Highway man” har streamats över 50 miljoner gånger så är det live den riktiga magin händer.

Tillsammans med publiken har Hoffmaestro lyft fler kvällar ovan molnen än de flesta. Bandet gästar Sundsvalls Torgfest och vi ser fram emot en makalös liveupplevelse. Tillsammans med sin publik skapade Darin en storslagen show när han under våren 2019 gjorde tre fyllda arenaspelningar på Ericsson Globe, Scandinavium och Malmö Arena som hyllades stort av press och publik. I sommar är det dags för turné där Sundsvalls Torgfest är ett givet stopp. 

Fler artister presenteras löpande