Darin klar för Torgfesten

frostingOkategoriserade

Efter att fyllt landets största arenor under 2019 ger sig Darin ut på en efterlängtad sommarturné. Fredag den 24 juli spelar han på Sundsvalls Torgfest.

Tillsammans med sin publik skapade Darin en storslagen show när han under våren 2019 gjorde tre fyllda arenaspelningar på Ericsson Globe, Scandinavium och Malmö Arena som hyllades stort av press och publik.

Över 300 miljoner har streamat Darins musik på Spotify och nu är Darin äntligen tillbaka med ny musik. Den vackra singeln ”En säng av rosor” släpptes den 7 februari och har redan nått framgångar på Spotifys topplista, Svensktoppen, Rix FM Topp6 m.fl. Till sommaren väntar unika spelningar i den svenska sommarnatten på stora scener runt om i landet.

– Som artist blir Darin en perfekt kombination med Lars Winnerbäck, som också spelar på fredagen. Darin är ju älskad ända från sin debut med hits på engelska, men sedan han bytte till svenska har han fått en helt ny framgång och nära relation till publiken. Det blir en njutning för Torgfestens gäster, säger Anders Tjacka, arrangör av Sundsvalls Torgfest.

För ytterligare information, kontakta: Anders Tjacka, tfn 070-666 87 00 eller besök sundsvallstorgfest.se