Gammal, Hoffmaestro och Kaliffa!

frostingOkategoriserade

Tre nya akter är nu klara för sommarens stora torgfest i Sundsvall. Popduon Gammal med Peg Parnevik och Pontus Petersson, legendariska Hoffmaestro samt Kaliffa.

Popduon Gammal bildades när Peg Parnevik och Pontus Petersson hittade varandra i låtskrivandet under en turné 2018. Debutsingeln tog Sverige med storm och ”Blommor där du står” har streamats över 11 miljoner gånger på Spotify. I maj 2019 släpptes den minst lika populära ”Sånger från förut” som streamats över 15 miljoner gånger(!). Under våren 2020 har de varit nominerade till P3 Guld, uppträtt (och gjort succé) på samma
gala och släppt ny musik. Nu väntar en ny musiksommar och duon landar på Sundsvalls Torgfest den 25 juli.

Det eviga partytåget Hoffmaestro rullar vidare med oförändrad kraft. Även om hiten ”Highway man” har streamats över 50 miljoner gånger så är det live den riktiga magin händer. Tillsammans med publiken har Hoffmaestro lyft fler kvällar ovan molnen än de flesta. Bandet gästar Sundsvalls Torgfest och vi ser fram emot en makalös liveupplevelse.

Kaliffa Karlsson är en klart lysande stjärna på den svenska hiphop- och reggaescenen. ”Helt seriöst”, ”Tippa på tå”, ”Spontanitet” och ”Kalibrera” är bara några exempel på hits som Kaliffa levererat sedan solokarriärens start år 2014. Megahiten ”Helt seriöst” kammade hem årets låt på P3 Guld och har 47 miljoner streams på Spotify samt över 10 miljoner visningar på YouTube.

– Torgfesten bjuder på ett brett och spännande artistutbud som kommer ta fram festhumöret på alla i publiken, säger Anders Tjacka.

Bokade artister:
Fredag den 24 juli: Lars Winnerbäck, Darin och Gammal.
Lördag den 25 juli: The Ark, Hoffmaestro och Kaliffa.

Fler artister presenteras löpande.

För ytterligare information, kontakta Anders Tjacka, tfn 070-666 87 00 eller sundsvallstorgfest.se