• Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder

Garden VIP

För dig som vill göra Sundsvalls Torgfest till något alldeles extra

Välkommen till ett garden party i vitaste vitt som sätter tonen för en njutbar kväll på Torgfesten. Liliumparken bakom Stadshuset förvandlas till sommarens bästa garden party med ljussatta träd, en belyst fontän, barer, god mat och skön musik. Artisterna som underhåller Garden VIP släpps löpande.

Garden VIP är en ny exklusivare del av Sundsvalls Torgfest. Du och ditt sällskap rör er ledigt mellan Garden VIP och Stora torget där ni upplever alla artister under kvällen.

Boka ditt eget bord för kvällen och njut av god mat från Bryners välrenommérade kök. Garden VIP har egen bar och en exklusiv champagnebar samt underhållning med kända artister från Garden VIP-scenen. Dessutom har ni även tillgång till Stadshuset och Orangeriet. Ett perfekt ställe att umgås med era vänner.
Boka bord: info@bryners.se eller telefon 060-743 95 00.

Inträdet till Garden VIP
Du behöver också ett festivalbiljett giltig för kvällen. Antalet bljetter hit är begränsat och vi reserverar oss därför för slutförsäljning. Vill du sätta guldkant på Sundsvalls Torgfest är detta den perfekta platsen för dig och dina vänner.

Boka dina Garden VIP-pass
Boka dina biljetter här eller på entresundsvall.se

Den 21–23 juli fylls Sundsvall av musik och publik igen. Med både nyheter och nostalgiska inslag skapar vi ett festområde som erbjuder något för alla. Lilium-parken bakom stadshuset öppnar en helt ny, exklusiv arena med en perfekt inramning för umgänge, representation, kundevent och affärsmingel.