• Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder

Garden VIP

För dig som vill göra Sundsvalls Torgfest till något alldeles extra

Förutom Stora torget, med stora scenen och restaurangtälten, utökar vi festivalområdet med en ny exklusivare del av Sundsvalls Torgfest, i Lilium-parken bakom Stadshuset. Hit köper du speciella Garden VIP-biljetter och får tillträde till hela festivalområdet: Stora torget med huvudscenen och restaurangtälten samt Lilium-parken med garden party och till Orangeriet och Stadshusverandan.

Sommarens hetaste garden party
På Garden VIP upplever du sommarens bästa garden party i vitaste vitt med ljussatta träd, belyst fontän, egen cocktailbar, egen champagnebar samt underhållning av artister som uppträder exklusivt för våra Garden VIP- och Tjacka VIP-gäster.

Tillgång till bra platser och hela festivalområdet
Som Garden VIP-gäst har du tillgång till hela festivalområdet. Du rör dig ledigt i egen Garden VIP-passage mellan Lilium-parken och Stora torget där du upplever alla artister från en reserverad publikyta vid scenen. Dessutom har du även tillgång till inomhuslokaler i Stadshuset och Orangeriet.

Garden VIP-artister:
Torsdag: E-type samt Syd & Ekman.
Fredag: Måns Zelmerlöw samt Syd & Ekman.
Lördag: Stefan Lindström och Kaliffa.
Dj Sandström underhåller alla dagar med skön musik.

Ät gott och lyxigt
Boka ditt eget bord för kvällen och njut av Bryners välrenommérade kök. (OBS! Mat ingår ej i biljetten.)
Bordsbokning: info@bryners.se

Boka dina Garden VIP-pass
Antalet biljetter till Garden VIP är begränsat och vi reserverar oss därför för slutförsäljning. Vill du sätta guldkant på Sundsvalls Torgfest och ha tillgång till hela festivalområdet och alla artister är detta den perfekta möjligheten.
Boka dina biljetter här eller på entresundsvall.se

Festivalkarta

Image