Lars Winnerbäck klar för Sundsvalls Torgfest

frostingOkategoriserade

Den hyllade liveartisten Lars Winnerbäck kommer till Sundsvalls Torgfest! Winnerbäcks förmåga att fånga stora känslor med små gester som träffar precis där det känns som allra mest har fört honom rakt in i svenska hjärtan. Med 20 år av hits och ledmotiv till livets toppar och dalar i bagaget uppträder han på stora scenen fredag den 24 juli.

Genom tolv studioalbum har Lars Winnerbäck satt ord på en hel generations känslor och myntat det kanske svenskaste ordet vi har: tandläkarväder. Senaste albumet “Eldtuppen” får räknas som ett av Winnerbäcks största och den efterföljande turnén fyllde arenor över hela landet.

– Alltså när Eldtuppen kom så kände jag att det var som en nystart. Fattar om det inte var så tydligt för alla, men för mig var det så. Jag var stolt och ivrig och när turnén kom igång i Linköping var det den bästa resan hittills. Med bandet, med tekniker, crew och inte minst publiken. Tacksam och tagen, och det enda som inte stämde var att vi inte reste till fler städer. Men november är november. I sommar har vi mer tid, mer utrymme, mer Norge, mer Sverige, grönare gräsplaner, fetare festivaler, längre dagar, fler bussar, längre sträckor, fler låtar. Samma band. Samma crew. Släpp oss var som helst. Vi längtar, säger Lars Winnerbäck.

Bandet som accompangerar Winnerbäck består av Jerker Odelholm (bas),
Staffan Johansson (gitarr), Carl Ekerstam (gitarr), Therese Johansson (gitarr/sång),
Jonna Löfgren (trummor) och Tomas Hallonsten (keyboard).

– Vi är överlyckliga att kunna presentera Lars Winnerbäck som huvudakt fredagen den 24 juli på Sundsvalls Torgfest, säger arrangören Anders Tjacka.

Biljetterna släpps den 5 december och kan köpas via sundsvallstorgfest.se.

För ytterligare information, kontakta: Anders Tjacka, tfn 070-666 87 00
eller besök sundsvallstorgfest.se