Tjacka fixar festen

frostingOkategoriserade

torgfest

Efter att ha ritat om nöjeskartan i Sundsvall med Gatufesten och Konsertfesten är Anders Tjacka tillbaka med Sundsvalls Torgfest. Den sista helgen i juli kan alla Sundsvallsbor återuppleva glädjen och energin som präglade stenstan på 80- och 90-talet – och skapa nya minnen med vänner från förr och nu.

Sommaren 2019 kommer Sundsvall åter att ha en stadsfest. Det är Anders Tjacka som väcker liv i traditionen som han var med att starta på 80-talet, då stadskärnor över hela landet bjöd in till festivaler med något för alla. Bland de första och största var Gatufesten i Sundsvall. Och nu är det alltså dags igen, fredag 26 juli och lördag 27 juli på Stora torget.

– Det blir en sommarfest för alla som var med när Gatufesten började – och för deras barn och barnbarn, säger Tjacka.

Sundsvalls Torgfest kommer att erbjuda mat, dryck och underhållning i tre tält på torget, ett av dem med VIP-platser. På stora scenen på fredagen blir det pyro, konfetti och dånande eurockdisco med E-Type, Sommar och sol med Markoolio, och så househittiga Drömhus med Therese Grankvist vid mikrofonen.

– En härlig nostalgitripp med garanterat drag, säger Tjacka.

Kommande artister presenteras löpande. Festivalpass till Sundsvalls Torgfest finns att köpa på Entré Sundsvall.

Fakta:
Här är några av artisterna som Anders Tjacka har tagit till Sundsvall genom åren: Bryan Adams, The Eagles, Gyllene Tider, Håkan Hellström, Elton John, Tom Jones, Kent, Alanis Morissette, Pink, Robyn, Rod Stewart, ZZ Top och Magnus Uggla.