The Ark återuppstår på Sundsvalls Torgfest

frostingOkategoriserade

The Ark Sundsvalls Torgfest

The Ark kommer till Sundsvalls Torgfest! 20 år efter debuten och tio år efter de sista spelningarna, väntar en återförening som få vågat hoppas på. Var beredd på en kärleksfylld känslostorm när det ikoniska glamrockbandet kliver upp på scenen lördag den 25 juli.

När färgstarka frontfiguren Ola Salo åter gör sin stämma hörd i hits som ”It takes a fool to remain sane” och ”Calleth you, cometh I” väntar gåshudsgaranti på Stora torget i Sundsvall. Tillsammans med bandkollegorna Mikael Jepson, Martin Axén, Jens Andersson, Lasse Ljungberg och Sylvester Schlegel kliver han upp på scenen igen för att fira 20-årsjubileet för debutskivan.

– Vi har aldrig ångrat att vi la ner, men vi har saknat varandra, saknat att hänga som band och att träffa den publik som gillar vår musik och hängt med i vått och torrt, kommenterar bandet i ett gemensamt uttalande.

Lekfullhet, extravagans och acceptans. Allt det ingår i de livslektioner som The Ark lärt en hel generation, och som det i sommar finns nya chanser att uppleva.

– Vi vill bjuda på en maxad show, den totala Ark-upplevelsen. Vi är så taggade och ser fram emot att få åka ut och möta den publik som vill höra oss, säger bandet.

The Ark har tidigare gjort oförglömliga spelningar på Gatufesten i Sundsvall och för arrangören Anders Tjacka har drömmen om att få boka dem igen levt kvar.

– Nu blir det äntligen av! Det här är en grym bokning och det känns nästan overkligt att de ska spela ihop igen. Extra glada är vi över att de gillat Sundsvall så mycket att de själva valt ut Torgfesten som ett av stoppen i sommarens turné, säger Anders Tjacka.